Nordlander flyttar tillbaka till Spanien

Handboll Artikeln publicerades
Henrik Nordlander flyttar tillbaka till Spanien.
Henrik Nordlander flyttar tillbaka till Spanien.

Efter en säsong i danska Sönderjyske flyttar målvakten Henrik Nordlander tillbaka till spanska Helvetia Anaitasuna. IFK Kristianstads tidigare målvakt är därmed tillbaka i klubben där han gjorde två fina säsonger 2016/17 och 2017/18.

26-åringen har redan haft en händelserik karriär sedan starten i Vinslövs HK. Han lämnade IFK för HK Malmö 2013, bytte till norska Nötteröy innan han var tillbaka i Sverige och IFK Skövde säsongen 2015/16.

Nu gör han alltså sin andra sejour i Helvetia Anaitasuna, som den här säsongen slutade tia i den spanska högstaligan. (KB)

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.