Annons

Ny seger för Elias Daniel

Elias Daniel fortsätter att imponera. Inför storpublik i Rumble of the Kings i Baltiska hallen i Malmö på fredagskvällen vann han med 3–0 mot den meriterade tysken Tevfik Sucu.
Sport • Publicerad 22 maj 2009
Elias Daniel. Bild: Tommy Svensson
Elias Daniel. Bild: Tommy SvenssonFoto: 

– Det är inte mycket som stoppar mig just nu, säger 26-åringen från Kristianstad.

Hur värderar du segern?

Annons

– Högt. Många har spekulerat i att det var en av mina tuffaste matcher i karriären. Själv är jag nog lite mer nöjd med knockouten mot Rick Barnhill i Uppsala i april, men den här segern kommer inte långt bakom.

Sucu kom in som ersättare så sent som för några dagar sedan. Hur var det att möta honom?

– Han är bra, ingen tvekan om det. Han har en diger meritlista. Men jag är nöjd med matchen och jag hade flera bra slag. Särskilt den raka högern fungerade fint, säger Elias Daniel som inte har lång tid på sig att smälta intrycken från Rumble of the Kings.

Redan under lördagen inleder han förberedelserna inför nästa uppdrag om två veckor.

– Det är vi själva som arrangerar en gala i Rumänien och jag ska gå en av matcherna. Det blir vårt första fightnight-arrangemang utanför Sverige, så det blir spännande. Vi har klart med tv-sändning i fem östeuropeiska länder, säger Elias Daniel.

Anders Thell
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons