Annons

Patrik Persson tipsar

Publicerad 28 maj 2018
Patrik Persson
Patrik Persson

Stadsloppet

Lördagen den 26 maj fylls centrala Kristianstad med löpare som ska ta sig an utmaningen Kristianstad Stadslopp. Start och målgång på Stora Torg. Löparna kan välja mellan 5 och 10 kilometer och första start är preliminärt 16.00.

VM-uppladdning

Janne Andersson och hans fotbollslandslag VM-laddar på skånsk mark inför avresan till Ryssland – och man gör det i tennismeckat (!) Båstad precis som man gjorde inför EM 2016. Fotbollslandslaget är på plats 28 maj till 1 juni och kommer att träna på Örebäcksvallen.

VM-kval i arenan

Annons

Onsdagen den 13 juni blir det handbollsparty igen i Kristianstad Arena när det svenska herrlandslaget möter orangea Nederländerna och ska kvittera ut en biljett till VM i januari 2019. Första kvalmatchen spelas på bortaplan i ’s-Hertogenbosch den 9 juni.

VM-feber

Fotbolls-VM i Ryssland kickar äntligen igång den 14 juni. Sverige spelar mot Sydkorea den 18 juni, mot Tyskland 23 juni och Mexiko den 27 juni.

Patrik PerssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons