Annons

Stark på korttidslån till KIK

Våren 2015 gjorde Simon Stark sin sista match i KIK-tröjan. Nu är han tillbaka – för ett korttidslån över de två första matcherna i allettan.
– Stark vet vad som gäller vid såna här matcher, säger Joakim Johansson, sportchef i KIK.
Ishockey/Kristianstad • Publicerad 19 december 2017
Simon Stark
Simon Stark

Sedan Simon Stark fick lämna KIK har han spelat i Tyringe SoSS och Halmstad Hammers.

Halmstad ska spela i fortsättningsettan men den serien börjar inte förrän efter nyår och därmed blir lånet möjligt för KIK, som har korsbandsskada på Christopher Lindholm samt hjärnskakningar på Sonny Karlsson och Roger Ohlsson.

Annons

Stark kommer att spela med KIK i premiären av allettan borta mot Kallinge/Ronneby (den 27/12) samt hemmamötet med samma lag två dagar senare. Efter det återvänder Stark till Halmstad Hammers.

– Vi får in en rollspelare som är duktig i boxplay och vet vad som krävs på den här nivån. Han har spelat hos oss tidigare och därför blir det inte så svårt att matcha in honom i laget, säger Joakim Johansson.

Blir det fler korttidslån innan allettan drar igång den 27:e?

– Det är min målsättning, vi får jobba på några dagar till och se vad vi kan få tag i, men sen måste vi få fira lite jul också, säger ”Jocke”.

Marcus NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons