Annons

Succélånet har lämnat Boden– fördel KHK?

Det är fördel Kristianstad HK i kampen om tredjeplatsen i SHE. Och kanske är det också fördel KHK inför mötet med Boden. Målvakten Christina Elm, succélånet från Sävehof, har nämligen lämnat klubben.
Handboll/Kristianstad • Publicerad 17 februari 2018
Ulf Schefvert.
Ulf Schefvert.

Boden lånade danska Christina Elm i januari och målvakten har gjort succé under de sex matcher hon har spelat i klubben.

Men nu har alltså låneavtalet löpt ut och Elm är tillbaka i Sävehof.

Annons

KHK-tränaren Ulf Schefvert hetsar däremot inte upp sig i onödan över Bodens målvaktstapp.

– Man har ju sex kvadratmeter att skjuta på och målvakten täcker ju inte hela den ytan oavsett vem som står, säger Schefvert.

KHK flyger till Boden på lördagsmorgonen och flyger hem igen direkt efter matchen på söndag kväll.

Efter en tuff period med flera matcher mot topplagen i SHE ser spelschemat mer gynnsamt ut under avslutningen. Målet är att behålla tredjeplatsen i tabellen.

– Det här bli en nyckelmatch. Vinner vi så håller vi Lugi bakom oss. Sedan ska vi mest möta lag som krigar som fan kring strecken. Lagen under oss är bättre nu och det hoppas jag att vi också är, säger Ulf Schefvert.

Robin NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons