Annons

Tidigare Mjällbyspelare till TFF

Fotboll • Publicerad 8 januari 2018
Victor Nilsson.
Victor Nilsson.

4-årige ytterbacken Victor Nilsson, med ett förflutet i Mjällby AIF (bland annat elva allsvenska matcher från start säsongen 2014), är klar för allsvenska nykomlingen Trelleborgs FF.

– Jag har haft en del intressenter, men efter att jag pratat med Trelleborg var det egentligen ganska solklart. Jag känner en del spelare där och jag har ju mött dem, jag har fått ett positivt intryck av hur de spelar. Sedan är det klart, laget har gått upp i allsvenskan, det lockar ju också, säger Victor Nilsson till Trelleborgs Allehanda.

Annons

Smålänningen kommer senast från en treårig sejour i superettan-klubben IFK Värnamo – men lämnar nu på fri transfer.

Victor Nilsson har skrivit på ett tvåårskontrakt med TFF.

– Vi är nykomlingar och andra lag kommer att betrakta oss som en nykomling, men det kommer att vara jobbigt att möta oss. Vi ska göra det så jäkla bra som möjligt med våra medel, säger Victor Nilsson till tidningen. (KB)

Daniel GrozdanovskiSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons