Annons

Två nya KFC-år för skyttekungen

Bladetsporten har tidigare berättat om det – nu är det officiellt. Kristianstad FC:s skyttekung i år, Andreas Grahm, blir kvar i klubben.
Fotboll/Kristianstad • Publicerad 14 december 2017
Andreas Grahm stannar i KFC.
Andreas Grahm stannar i KFC.Foto: Bosse Nilsson

Efter ett tungt 2016 reste sig forwarden Andreas Grahm under säsongen 2017. Dock hade han en tuff vår, men under nye tränaren Atli Edvaldssons ledning under hösten blommade Andreas Grahm upp ordentligt och landade till slut på 14 mål i söderettan – vilket gav en delad fjärdeplats i skytteligan.

Nu har Grahm skrivit på för två nya år i KFC.

Annons

Men till en början var det ingen självklart val att vara kvar i KFC.

– Jag hade ett utgående kontrakt och jag fick en del samtal som var kreativa. Jag ville inte stänga några dörrar, men till slut fann jag den bästa lösningen i KFC för mig och min familj. En helhetslösning som passar mig perfekt. Jag har ett stort hjärta för KFC och det var där det slutade också, säger Andreas Grahm, som berättar att bland annat Mjällby AIF och Nosaby IF var ute efter hans signatur.

30-åringen känner att han har mycket kvar att ge ute på planen.

– Jag har fortfarande kvaliteten som behövs för att spela i division I. I år har jag känt mig i bra form hela året. Men jag känner inte att jag har haft fullt med lägen i varje match. Dock har jag varit effektiv och gjort en hel del mål och framspelningar, säger han.

Nu letas det en lekkamrat till dig?

– Jag läste det i tidningen. Det verkar vara en riktigt bra spelare på gång. Kanske är det jag som kan löpa på nickskarvarna i år, säger Grahm och skrattar till.

– Annars bryr jag mig inte så mycket om vilka som kommer in eller ut. Jag rättar mig in i ledet och anpassar mig till de spelare som finns i truppen, det finns andra som sköter den biten.

Grahm har varit i Kristianstad sedan säsongen 2014.

Daniel GrozdanovskiSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons