Annons

Umeå tappar målvakten

Sport • Publicerad 14 december 2001

FOTBOLL. Både Diamantbollen-vinnaren Malin Moström och toppforwarden Hanna Ljungberg blir kvar. Däremot talar det mesta för att mästarlaget Umeå IK får klara sig utan målvakten Ulla-Karin Thelin.

–Jag känner att jag måste komma ifatt mitt liv igen. Därför gör jag ett uppehåll så får jag se om motivationen kommer tillbaka sedan, säger Ulla-Karin, som haft skadeproblem under året.

Annons

Först en knäskada under vårvintern. Sedan, direkt efteråt, en lårkaka som innebar att Ulla-Karin missade de inledande allsvenska omgångarna. Och till råga på allt också en lillfingerskada som satt i ända fram till sommarens EM-slutspel.

–Men det är inte för alla skador jag tappat motivationen. Jag har bara tröttnat på att sticka direkt från jobbet till träningen och sedan komma hem vid tiotiden varenda kväll.

Nu tänker Ulla-Karin Thelin åka från jobbet som godsmottagare hos en elgrossist direkt hem till det nya huset och pojkvännen i stället.TT

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons