Trelleborg

De döda i Trelleborg var en kvinna och ett litet barn

Trelleborg Artikeln publicerades
Under natten till lördag utförde polisen tekniska undersökningar på platsen.
Foto: Mikael Nilsson
Under natten till lördag utförde polisen tekniska undersökningar på platsen.

De personer som hittades döda på en adress i Trelleborg i fredags var en kvinna i 50-årsåldern och ett barn som var under 10 år.

Det meddelar polisen på sin hemsida.

Sedan tidigare har polisen gått ut med att man inte sökte någon gärningsman utifrån, utan man inledde en förundersökning om ett misstänkt mord och ett misstänkt självmord. Detta på grund av omständigheter på platsen, skriver Trelleborgs Allehanda.

Nu pågår en polisledd förundersökning för att bringa klarhet i vad som hänt. Polisen samverkar även med Trelleborgs kommun.

Rättsmedicinska undersökningar kommer att göras, kropparna är förda till Lund. Man har också hållit inledande förhör.

Polisen meddelar att man av hänsyn till anhöriga inte kommer att besvara på några detaljfrågor i ärendet.

– Det kommer att påbörjas ett sorgearbete hos de anhöriga. Det är viktigt att man tar hänsyn i en sådan här situation, säger Ewa-Gun Westford, polisens pressinformatör i Region Syd.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.