TT-Sport

Berg inblandad i grekiskt storbråk

TT-Sport Artikeln publicerades

Den grekiska fotbollsligan fortsätter att plågas av huliganer, läktarbråk och spelare som inte kan styra sina känslor. Paok Thessalonikis tränare Vladimir Ivic träffades i huvudet av en ölburk och kvällens playoff-match borta mot Panathinaikos avbröts i andra halvlek.(TT)

Den grekiska fotbollsligan fortsätter att plågas av huliganer, läktarbråk och spelare som inte kan styra sina känslor. Paok Thessalonikis tränare Vladimir Ivic träffades i huvudet av en ölburk och kvällens playoff-match borta mot Panathinaikos avbröts i andra halvlek.

Oroligheterna utbröt i 54:e minuten när spelare i båda lagen drabbade samman och Ivic fick burken kastad i huvudet från en hemmasupporter. Landslagsanfallaren Marcus Berg var inblandad i bråket och var en av de spelare som varnades.

Ivic fick föras till sjukhus för att få ett sår sytt.

Berg, Niclas Hult och Guillermo Molins spelade från start för Panathinaikos och Berg gjorde matchens enda mål, framspelad av Molins.

Efter en timmas uppehåll tog domaren beslutet att bryta matchen för gott. Det mest troliga är att Paok tilldelas en 3-0-seger. Dessutom riskerar Panathinaikos dryga böter, poängavdrag nästa säsong och spel inför tomma läktare.

Panathinaikos, Paok, AEK Aten och Panionios gör i ett playoff upp om en plats i Champions League. Övriga tre spelar i Europa League.