Nyheter

Hamsik närmar sig Maradona

Marek Hamsik fortsätter att närma sig Diego Maradonas målrekord i Napoli. Med ett av målen i 3-1-segern borta mot Chievo är slovaken nu uppe i totalt 112 mål. Maradona lyckades göra 115. Lorenzo Insigne ordnade ledningsmålet i 31:a minuten. Sju minuter senare höll sig Hamsik framme och ökade på till 2-0.(TT)
Publicerad 19 februari 2017

Marek Hamsik fortsätter att närma sig Diego Maradonas målrekord i Napoli. Med ett av målen i 3-1-segern borta mot Chievo är slovaken nu uppe i totalt 112 mål. Maradona lyckades göra 115.

Lorenzo Insigne ordnade ledningsmålet i 31:a minuten. Sju minuter senare höll sig Hamsik framme och ökade på till 2-0. I andra halvleken satte Piotr Zielinski Napolis tredje mål.

Riccardo Meggiorini reducerade för Chievo.

Tabelltvåan Roma smällde dit fyra mål i hemmamötet med Torino. Formstarke Edin Dzeko öppnade målskyttet i 4-1-segern.

Oscar Hiljemark spelade bara matchens första 30 minuter i Genoas storförlust, 0-5, borta mot jumbon Pescara.