Nyheter

Hattrick direkt för utlånade André Silva

Italienska Milan värvade portugisen André Silva till förra säsongen - men serie A-klubben i fotboll har nu lånat ut anfallaren till Sevilla. I första ligamatchen för nya klubben gjorde Silva inte mindre än tre mål.(TT)
Publicerad 20 augusti 2018

Italienska Milan värvade portugisen André Silva till förra säsongen - men serie A-klubben i fotboll har nu lånat ut anfallaren till Sevilla.

I första ligamatchen för nya klubben gjorde Silva inte mindre än tre mål. Sevilla vann med 4-1 borta mot Rayo Vallecano och 22-åringen satte 2-0 efter en halvtimme, 3-0 på tilläggstid i första halvlek och 4-0 i den 79:e minuten.

Han är den förste att göra hattrick i sin debut i La Liga sedan brasilianaren Romario 1993.

Italienaren Franco Vázquez gjorde Sevillas första mål efter en kvart och Adri Embarba satte Rayo Vallecanos tröstmål på straff i den 85:e minuten.

Nykomlingen Huesca, som för första gången i klubbens historia tagit klivet upp i högsta serien, vann premiärmatchen borta mot Eibar med 2-1. Álex Gallar gjorde båda målen för Huesca.

Real Madrid visade att man klarar sig fint utan både Cristiano Ronaldo och Zinedine Zidane. Getafe besegrades med 2-0.

Real har slagit laget i nio ligamatcher i rad. Dani Carvajal och Gareth Bale gjorde matchens två mål.