Nyheter

Ny tung förlust för Mora

Mora åkte på en tung förlust senast mot Timrå när man samtidigt tog över jumboplatsen i SHL. Och den tuffa perioden fortsätter för dalalaget som mot Rögle åkte på sin sjätte förlust på de sju senaste matcherna. - Vi har lite att tänka på nu, säger Moras Viktor Amnér i C More.(TT)
Publicerad 17 november 2018

””

Mötet nere i Ängelholm började åtminstone som en tajt drabbning.

Hemmalaget tog ledningen i den första perioden när Taylor Matson hittade kassen. Mora kvitterade i den andra perioden och hade absolut kontakt, men i den avslutande perioden kom ett annat Rögle - med massor av energi - ut på isen och satte tre mål av bara farten. Det räckte till seger med 4-1.

””
””

Rögle är inne i en strålande fin form och segern var lagets sjätte på de sju senaste matcherna.