Nyheter

Nyquist tog Detroit till förlängning

Gustav Nyquist gjorde sitt sjunde mål för säsongen och tog matchen till förlängning när hans Detroit mötte Boston i NHL-ishockeyn. Nyquists mål kom med 3. 04 kvar av ordinarie speltid i en annars mållös tredje period. Han tog plats framför målet och skickade Dylan Larkins passning vidare in i kassen.(TT)
Publicerad 19 januari 2017

Nyquists mål kom med 3.04 kvar av ordinarie speltid i en annars mållös tredje period. Han tog plats framför målet och skickade Dylan Larkins passning vidare in i kassen.

””

Efter en mållös förlängning avgjordes matchen sedan med en straff från Frans Nielsen, och Detroit vann med 6-5 på hemmaplan. Det är första gången laget har vunnit tre matcher i rad sedan i oktober. De tre vinsterna är dessutom mot tre av topplagen i NHL.

””

Forwarden Tomas Tatar, som gjorde mål i andra perioden, är inte helt nöjd med spelet.