Nyheter

Ryssland slog Turkiet i Sveriges grupp

På måndag spelar herrlandslaget i fotboll sin första Nations League-match, mot Turkiet i Solna. Turkiet kommer till Friends arena med noll poäng i bagaget efter 1-2-förlusten hemma mot Ryssland.(TT)
Publicerad 7 september 2018

På måndag spelar herrlandslaget i fotboll sin första Nations League-match, mot Turkiet i Solna.

Turkiet kommer till Friends arena med noll poäng i bagaget efter 1-2-förlusten hemma mot Ryssland. Rysk matchhjälte blev anfallsjätten Artem Dzyuba, som frispelades i djupled och placerade in segermålet i 49:e minuten.

Fredagskvällens toppmatch - den enda i Nations Leagues "division A" - var Italien-Polen i Bologna. Gästerna tog ledningen genom Piotr Zeilinski i slutet av första halvlek, men med mindre än en kvart kvar kvitterade Jorginho på straff för "Gli azzurri" och ordnade slutresultatet 1-1.