Nyheter

Topplagen höll tätt och vann

Timrå studsade tillbaka direkt efter förlusten mot AIK och besegrade Oskarshamn med 3-0 i hockeyallsvenskan. Det var den femte segern, varav en i straffläggning, på sex matcher och laget försvarar därmed serieledningen. Elias Pettersson gav hemmalaget en drömstart när han öppnade målskyttet efter 57 sekunder.(TT)
Publicerad 28 september 2016

Elias Pettersson gav hemmalaget en drömstart när han öppnade målskyttet efter 57 sekunder. John Westin gjorde 2-0 i andra perioden och Anton Wedin fastställde slutresultatet halvvägs in i den tredje.

Timrås målvakt Johan Mattsson avvärjde 28 Oskarshamnsavslut.

Överraskningen Västervik och fjolårssäsongens succélag Tingsryd har en match tillgodo på Timrå och är bara två poäng bakom tabellettan.

Västervik vann borta mot Björklöven med 4-0. Jörgen Karterud gjorde 1-0 och 2-0 inom loppet av 61 sekunder tidigt i första perioden. Målvakten Jonas Fransson räddade 29 skott.

Även Tingsryd och målvakten Niklas Rubin, 36 räddningar, höll tätt bakåt. Daniel Norbe och Niklas Enberg, i tom kasse, gjorde målen som gav 2-0 hemma mot Bik Karlskoga.