Nyheter

Udinese bakom Inters första förlust

I 16 ligaomgångar höll Inter förlustnollan intakt. Men i hemmamötet med Udinese kom Serie A-klubbens första nollpoängare. Gästerna vann med 3-1 mot serieledarna. Udinese avgjorde i den andra halvleken.(TT)
Publicerad 16 december 2017

Udinese avgjorde i den andra halvleken. Argentinaren Rodrigo De Paul satte 2-1 på straff i 61:a minuten och 16 minuter senare ökade laget på till 3-1 efter ett fint tjeckiskt samarbete. Jakub Jankto stod för inspelet från vänsterkanten och Antontin Barak stötte in bollen bakom målvakten Samir Handanovic.

I och med förlusten fick Inter se sig passerade av Napoli i tabellen, som slog Torino borta med 3-1. De ljusblåa från Neapel drog ifrån till 3-0 redan i första halvlek genom mål av Kalidou Koulibaly, Piotr Zielinski och Marek Hamsik. Andrea Belotti putsade till slutresultatet för sitt Torino med en reducering i andra halvlek.