GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Henrik Tord: "Kum"

Mikael med familj bor i Singapore och lever ett bekvämt liv, men när familjens dotter Alice blir bortrövad i ett köpcentrum rasar tillvaron.
Nyheter • Publicerad 12 april 2012
Foto: 

Andra öden är kambodianske Rithsiaks och hans systers. Han, deformerad av en landmina, och hon, en vacker ung flicka, lämnas av fattiga föräldrar till ett, vad de tror, bra liv i Pnom Phen, men där de utnyttjas som tiggare och i prostitution. Affärsmannen Shui-Khan, drabbad av aids, tror i sin vidskepelse att en femårig ljushårig flicka kan bota honom – och för pengar kan ju allt köpas.

”Kum” är en otäck, gripande, mycket välskriven debut och en påminnelse om vilken skyddad värld vi lever i.

Mikael Hallqvist
Lotta Tholin
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer