Annons

Brandhärjad villa utsatt för plundring

Bromölla • Publicerad 19 september 2003

Den villa på Vikingagatan i Bromölla som natten till fredagen förra veckan brandhärjades har blivit utsatt för plundring. Flera personer stal under torsdagskvällen och natten till igår saker i trädgården.

– De ouppfostrade ungar som plundrade vid vår nedbrunna villa i torsdags kväll borde få klart för sig att vi har tillräckligt med bekymmer ändå, säger Lilian och Sven-Erik Bengtsson som äger fastigheten.

Annons

De har under den gångna veckan inte kunnat bo i sitt hem på grund av de brand- och rökskador som uppstod i huset under eldsvådan förra veckan. Villan har därför stått tom men polisen har spärrat av tomten.

Trots avspärrningarna tog sig flera personer in på tomten för att stjäla saker vid huset under torsdagskvällen. På väg från platsen slängde gärningsmännen glasflaskor på marken så att glassplitter spreds över Dalagatan.

– Föräldrar som har så mycket att syssla med att de låter sina barn springa ute om kvällarna borde åtminstone prata med dem om moral, medkänsla, lag och ordning, säger Lilian och Sven-Erik Bengtsson.

Jerker Hagman

BROMÖLLA
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons