Annons

Brottsförebyggande rådet kallar till nytt möte i Sölvesborg

SÖLVESBORG. För en vecka sedan hade Brottsförebyggande rådet (BRÅ) i Sölvesborg kallat ungdomar som ville vara med i organisationens arbete. – Tyvärr kom bara tre ungdomar. Det var en liten besvikelse, konstaterar Jonny Persson vid Polisen i Sölvesborg och medlem i BRÅ.
Bromölla • Publicerad 29 augusti 2001

Man han ger inte upp arbetet och den 3 september har man kallat ungdomar och kamratstödjare till ett nytt möte på Socialkontoret i Sölvesborg. – Då hoppas vi på större uppslutning. Ungdomar är ju en stor grupp av individer som ofta åsidosätts och inte får komma till tals när det gäller deras roll i samhället. De är trots allt en stor och viktig kraft när det gäller det brottsförebyggande arbetet. Anledningen till att BRÅ har kallat ungdomar är att de vill höra deras tankar, idéer, åsikter, engagemang och mycket mer. – Ungdomar har uttryckt önskemål om att de vill vara med så vi tror att det kommer betydligt fler till mötet den 3 september, avslutar Jonny Persson. nyheter @kristianstadsbladet.se

Av Lars Åström 044-18 55 53
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons