Annons

Fyra motorcyklar stals hos Claessons motor

Bromölla • Publicerad 30 september 2003

Med rånarluvor över huvudena forcerade två män dörrarna in till Claessons motor i Bromölla natten till måndagen. De lyckades bräcka loss en dörr genom att dra bort den med hjälp av en bil. Männen stal fyra motorcyklar; två KTM Cross, en Suzuki Cross och en Honda off-road. En femte, en fyrhjuling, hittades utanför byggnaden.

– Antagligen hann de inte få den med sig, säger Lena Claesson, ägare.

Annons

Hon menar att tjuvarna visste vad de gjorde, eftersom de snabbt var borta från platsen. Ett vittne som såg inbrottet larmade polisen och kunde berätta att inbrottstjuvarna hade en personbil och en lastbil med sig. Bromöllapolisen har fått in ytterligare tips som man lämnat vidare till Kristianstad.

– Vi hoppas förstås att de får fast de skyldiga. Det är så tråkigt när sånt här händer, säger Lena Claesson med en suck.

Det var två år sedan motorcykelbutiken senast drabbades av ett inbrott.

– Det är lika tungt varje gång, säger ägaren som förlorade runt 270 000 kronor vid inbrottet.

Åsa Carlsson

BROMÖLLA
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons