Annons

Hallå där, Eva Stanleysson

Bromölla • Publicerad 3 januari 2005
Eva Stanleysson.
Eva Stanleysson.Foto: 

Du är ordförande för Korpen, Bromölla. Hur har året varit?

– Omtumlande men kul. Det är roligt när en liten förening där alla jobbar ideellt får så pass mycket uppmärksamhet som vi har fått i år. Det känns jättebra.

Annons

Vad har varit årets höjdpunkter?

– Givetvis 35-årsjubileet och så priset för bästa motionsförening som vi fick ta emot på Skånska idrottsgalan.

Berätta mer!

– Jubileet firade vi med middag som vi bjöd alla gamla styrelseledamöter på. I festlokalen hade vi också gjort upp ett stort collage om föreningens historia. Dessutom fick alla medlemmar reflexer och vattenflaskor.

– Den 17 november var vi nere i Malmö på Slagthuset för att mottaga priset som årets bästa motionsförening. Självklart är det en morot och ger motivation att fortsätta. Sedan visar det också att vi är en förening på stark frammarsch och med medvind i seglen.

– Två sådana här stora händelser samma år ger en puff i rätt riktning.

Var har året mer innehållit?

– Vi har jobbat på med vår vanliga verksamhet, som stavgång, fotboll, innebandy, vattenträning och sedan har vi anordnat Ivösjön runt och varit med på Bromölladagarna.

Hur ser framtiden ut?

– Vi är ständigt på jakt efter nya idéer och ser inga som helst begränsningar. Bowlingen kommer att komma i gång efter nyår med en storsatsning. Det är ju synd att inte utnyttja hallen när vi har en så pass fin i Bromölla. Sedan är jag personligen förtjust i qi-gong så jag kan nästan lova att det blir qi-gong i någon sorts form nästa år.

Annons

Namn: Eva Stanleysson

Ålder: 49 år

Född: Karlshamn

Bor: Bromölla

Familj: Sambo och två vuxna barn

Yrke: Industriarbetare

Intressen: Dans och musik

Aktuell: Ordförande i Bromölla Korpidrottsförbund

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons