Annons

Man slogs medvetslös

Enligt vittnesuppgifter fick den 22-årige mannen ta emot både sparkar och slag när han låg på marken. Själv minns han inget av misshandel utan först när han vaknar upp i ambulansen på väg till sjukhus.
Bromölla • Publicerad 19 maj 2008

Händelsen inträffade vid klockan 01.30 på natten mellan fredagen och lördagen. Mannen gick till Gallerian för att roa sig. Därefter minns han ingenting förrän han vaknar på väg till CSK. Vittnen som polisen talat med har dock berättat att en 20-åring slagit ner målsägaren och fortsatt misshandeln när han låg på marken. Den misshandlade mannen fick smärtor i tänderna och fick svullnader på flera ställen.

20-åringen är misstänkt för grov misshandel och hämtades till förhör av polisen på lördagskvällen. Den utpekade mannen är skäligen misstänkt för grov misshandel.

Roger Bing
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons