Paolo Roberto till Bromölla

Bromölla • Publicerad 13 december 2007
Paolo Roberto föreläser i Bromölla. Bild: Scanpix
Paolo Roberto föreläser i Bromölla. Bild: ScanpixFoto: 

På 1980-talet spred han skräck i Stockholm och gick under namnet "Kungen av kungsan", han fick en huvudroll i Staffan Hildebrandts film "Stockholmsnatt" som till viss del är baserad på hans liv och han har innehaft två bälten i weltervikt i boxning. Nu är det klart att programledare och företagaren Paolo Roberto kommer till Bromölla.

Den 7 februari föreläser Paolo Roberto på Humlescenen i Bromölla och redan nu är det klart att temat är "Boxaren och företagaren". Paolo Roberto är nämligen inte bara stor i käften och snabb i nävarna utan han driver även tre företag som sysslar med allt från boxning till kalsonger.

Företagen Paolo Roberto föddes egentligen när han knockats i en match på Åland för ett par år sedan. Han var medvetslös och arbetslös. "På måndagen efter hade jag startat ett nytt företag och på onsdagen samma vecka hade jag sålt sex dokumentärer till TV3. Idag har jag verkligen hittat ett nytt liv med många annorlunda och inspirerande utmaningar som företagare", skriver han på sin hemsida.

Roger Bing

Fotnot: Läs mer på www.paoloroberto.com

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.