Rutor krossades på bil och fabriksfastighet

Bromölla • Publicerad 6 maj 2003

Bromölla. Bromöllapolisen har fått in ett par anmälningar om skadegörelse som skett under den gångna helgen. Den första rör ett stort antal små fönsterrutor som krossades på en fabriksfastighet på Nygatan 41 under lördagen den tredje maj.

– De misstänkta är några småpojkar födda 1994 och 1995. Tydligen tyckte de att det var roligt att slå sönder rutorna, säger närpolischef Lars-Olof Stålner.

Han berättar att pojkarnas föräldrar är informerade och på grund av killarnas ringa ålder är föräldrarna som får stå för eventuella ersättningar.

Den andra händelsen inträffade någon gång under helgen. På måndagen fick Bromöllapolisen in en anmälan om skadegörelse på en bil. Någon hade roat sig med att slänga in en stor sten genom bakrutan på fordonet. Bilen som tillhör Gymnasieförbundet stod parkerad på Storgatan i Bromölla när händelsen inträffade.

Roger Bing

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.