Annons

Schlagerfest i Näsum

Bromölla • Publicerad 6 september 2003
Schlagerfest i Näsum. Frida Habbe sjöng "Superduperkillen" och representerade USA. Bild: PETER ÅKLUNDH
Schlagerfest i Näsum. Frida Habbe sjöng "Superduperkillen" och representerade USA. Bild: PETER ÅKLUNDHFoto: 

NÄSUM. I går var det en riktig schlagerfest i gymnastiksalen på Näsums skola. På scenen stod barn från fritiset Myggan och åtta framträdanden blev det allt som allt. Frida Habbe sjöng en låt som heter Superduperkillen. Även om hon själv höll i mikrofonen var hon inte ensam på scenen utan hade med sig dansarna Ida Svensson och Sandra Svensson.

– Vi har utlovat bättre artister än Carola och det är det, sa konferencier och fritidsledaren Bo Alm när de klev av scenen.

Annons

Tillsammans representerade tjejerna USA.

– Jag har en låtsasmamma och två låtsassystrar där. Jag gillar USA plus att Sverige redan var upptaget, förklarade Frida Habbe valet av land.

Sverige representerades av en tjejtrio bestående av Ina Götesson, Emma Hansson och Elida Larsson. De uppträdde med Sanna Nielsens låt "Hela världen för mig".Sofia Lindh

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons