Skadegörelse och klotter i helgen

Bromölla • Publicerad 10 maj 2005

Brotten stöld, skadegörelse och klotter har i helgen begåtts i Bromölla. Två transportfordon, som ägs av företaget Sotab Transport i Sölvesborg, har blivit nerklottrade. Fordonen stod parkerade på Industrigatan och en eller flera gärningsmän har med röd sprayfärg skrivit bokstäverna KLK och LOL på fordonen.

På Ågatan 11 blev entrérutan till en trappuppgång sönderslagen under fredagskvällen. Brottet begicks av en berusad 22-åring. Mannen är sedan tidigare känd av polisen.

Natten mellan lördag och söndag har en eller flera förövare krossat bakrutan på ett fordon på Industrigatan och stulit verktyg ur lastutrymmet. Flera skruvdragare och borrmaskiner stals.

På Ågatan 44 förstördes lacken på en bil. En okänd gärningsman har repat lacken på bilens ena sida med ett vasst föremål.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.