Annons

Tre avtal för WM-data i september

Bromölla • Publicerad 10 september 2003

Bromölla. WM-data, som bland annat finns i Bromölla, har tecknat ett nytt avtal med Sveaskog och inleder ett samarbete med Marakanda samt ett partneravtal med Ålandsbanken. När det gäller Sveaskog handlar det om ett nytt heltäckande avtal avseende leverans av tjänster inom kundstöd drift och förvaltning. Ett avtal som gäller fram till den sista december 2004.

– Vi har haft ett långt och utvecklande samarbete med Sveaskog under ett flertal år och det känns mycket glädjande att få fortsatt förtroende som Sveaskogs IT-partner, säger Gunnar Enderlein kundansvarig på WM-data.

Annons

Samarbetet som inletts med Marakanda gäller helhetslösningar inom elektronisk affärsverksamhet. Det innebär att kunderna kan få tillgång till en kombination av Marakandas ledande reseportal och WM-datas ledande reseräkningsystem. Företaget och Ålandsbank har under sex månader haft ett samarbete. Ett samarbete som nu fördjupas i ett partneravtal. IT-systemet är ett bassystem för mindre och medelstora banker och för banker med stark kundorientering. Systemet används i Ålandsbankens egen verksamhet och har vidare erbjudits till några banker i Finland.

Roger Bing

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons