Två män anmälde varandra

Bromölla • Publicerad 20 maj 2005

En motorcyklist har polisanmält en villaägare i Mjällby för misshandel. Villaägaren har i sin tur anmält motorcyklisten för olaga hot och hemfridsbrott.

Det var i söndags som det uppstod en dispyt mellan de båda männen. Deras versioner av vad som hänt går i sär. Motorcyklisten hävdar att villaägaren kastade en borste på honom när han körde förbi mannens trädgård. Enligt polisanmälan fick motorcyklisten ett sår på ena knäet av den kastade borsten.

När motorcyklisten vände tillbaka mot villaägaren uppstod ett verbalt utbyte mellan de båda männen. Detta resulterade i att villa-ägaren anmält den andra mannen för olaga hot och hemfridsbrott.

Villaägaren påtalar i sin anmälan att han inte kastade borsten. Hans version berättar att han blev rädd när motorcyklisten gasade på och då tappade redskapet.

Roger Bing

MJÄLLBY
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.