Än en gång – C4 Shopping

Debatt Artikeln publicerades
Foto: Victor Lindstammer

Framtidens Kristianstad

Först en fråga, som jag ställde för någon vecka sedan men inte fick besvarad: Kan en privatperson få använda C4 på en privatverksamhet? För mina öron låter inte C4 som ett privatföretag.

Jag hörde till den grupp, som ville bevara vår fina historiska stadskärna med dess livliga handel. Den kampen ledde bland annat till en namninsamling, vilken någon/några politiker förklarade ogiltig och bland annat hotade med att polisanmäla!

Varför inte lyssna på stadens invånare och dess tankar om sin stads framtid? I stället hänvisade makthavarna till "handslaget". Jag frågade i åtskilliga insändare, vad "handslaget" syftade på. Inget svar. I mina öron låter det en aning oärligt. Nu har vi sett resultatet av politikernas beslut. En öde stad. Dessutom en katastrof för många privata affärsinnehavare. Med buss kan alla ta sig till vårt historiska centrum, som är speciellt både för turister och Kristianstadsbor.

Varför lyssnar politikerna inte på folket i frågor och beslut, som i högsta grad berör oss alla? Nu angående badhuset. Det är vi skattebetalare, som står för kostnaderna.

Ingegärd Lindgren-Myrberg

Kristianstad

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.