GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Det är positivt att det byggs högt i stan

Stadsutveckling • Publicerad 10 januari 2022
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Kunskapsporten, Pärlan, Hässleholm.
Kunskapsporten, Pärlan, Hässleholm.Foto: NSK/ARKIV

Angående höghus i Hässleholm så tycker jag att det är väldigt positivt att det byggs högt i stan. Förtätning är positivt och den markplätt som nu är aktuell är idag ett slybevuxet och totalt outnyttjat område.

Att bygga högt och med en design som sticker ut är nyttigt för stan och nära centralstationen är också bara ett plus. Att bygga 75 meter horisontellt istället betyder sannolikt att åkermark behöver användas, och hur smart är det?

Nej, fram för höghus i Hässleholm som behöver visa lite framåtanda!

Marie

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.