GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Det IFK gör är något speciellt

Replik på Inge Nilsson ”Mer handboll – mindre jippo på IFK:s matcher”, 6/10.
Debatt • Publicerad 7 oktober 2014

Det IFK Kristianstad håller på med är att driva utvecklingen inom handbollen framåt. Jippon är en del av detta, en del av underhållningen. Vi kan inte leva kvar i gamla tankesätt och gamla rutiner, för då kommer vi stå helt still utan någon som helst utveckling och till slut få flytta in i idrottshallen igen.

Vi ser på våra resor runt om i landet att andra lag kapitalt misslyckas med att locka publik. Att gå på de matcherna är helt ointressant. I Kristianstad händer det nåt, mer än bara handboll. Det är fest när IFK Kristianstad spelar. En fest som är till för alla, i alla åldrar, för olika smak.

Det som IFK Kristianstad gör inom handbollen är speciellt och mycket bra. Åtminstone jag, med nästan alla jag känner, tycker det är fantastiskt bra! Fortsätt på samma spår IFK Kristianstad!

För övrigt finns hörselproppar att tillgå i IFK-shoppen för de som inte önskar uppleva jippon.

Josefine Gustafsson
TOBIAS JOHNSSON, Södra Kurvan, IFK:s supporterförening
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer