Dom bryr sig inte om Furuboda

Furuboda Artikeln publicerades
Biträdande rektor Hans Skäremo och rektor Jenny Anderberg leder arbetet på Furuboda.
Biträdande rektor Hans Skäremo och rektor Jenny Anderberg leder arbetet på Furuboda.

Med Kristianstads mått mätt fullkomligt haglar det in arga insändare om hur kommunen negligerar Furubodas simbassäng. Jag tillhör den stora skara som anser att kommunen ska satsa på hela anläggningen i Furuboda, och det som nu som står på dagordningen: Simhallen!

Det är så typiskt att politiker inte vill att kommunen ska satsa på anläggningar, typ Furuboda. Ni, politiker kan sitta i era stolar och vifta bort en satsning på en verksamhet som fyller en viktig funktion i samhället. I samma andetag fattar ni beslut om att bygga ett skrytbygge i form av en simhall, på Näsby, av alla ställen. Ni borde skämmas att inte bry er om den verksamhet som bedrivs på Furuboda. Se det som en utmaning att samtliga, ni som inte vill lägga pengar på simverksamheten i Furuboda, sätt er i rullstolar och och rulla in till Näsby och byt om till badkläder och tar er ner i badet. Det borde ni göra när bygget är klart.

Ni borde skämmas!! Mr Månsson och Co använd insidan och visa lite empati.

Morgan Wagerfors

Bäckaskog

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.