Förstår ni inte betydelsen av att ha en badanläggning just där?

Furuboda Artikeln publicerades
Vattenträning i lugn miljö.
Vattenträning i lugn miljö.

Att neka Furuboda ynka två miljoner till reparation av simhallen är inget annat än skamligt, skriver Karin Elmvik I Degeberga.

Förstår ni inte betydelsen av att ha en fungerande badanläggning just där? Denna fantastiska folkhögskola som ger funktionshindrade möjlighet att på ett värdig sätt få utbildning och även vattenträning i lugn miljö.

Att subventionera transporter från Furuboda till nya badhuset måste väl ändå vara ett sämre och i längden dyrare alternativ än att stötta den befintliga, fina anläggningen.

Viktigt i sammanhanget är också att simhallen utnyttjas av allmänheten. Där erbjuds vattengympa flera gånger i veckan. Familjebaden är populära bland boende i närområdet.

Nu blev det plötsligt en landsbygdsfråga och en miljöfråga vilket är nog så viktigt i sammanhanget.

Vaska nu fram pengarna – en spottstyver jämfört med andra kostnader!

Karin Elmvik

Degeberga

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.