GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Har du missat all bevakning, Skåne Gustav?

Svar på signaturen Skåne Gustavs insändare ”Magdalena Andersson saknar trovärdighet”.
Replik • Publicerad 14 januari 2022
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Påpassad.
Påpassad.Foto: Duygu Getiren / TT

Jag har en fråga till signaturen ”Skåne Gustav”. Om nu medierna lagt locket på gällande Magdalena Anderssons städhjälp, hur kan du då fått reda på denna händelse och till och med kunnat bemöta den?

Denna händelse har ventilerats frekvent i alla nyhetsprogram och alla medier. Har detta undgått dig?

Din pyttipanna av påståenden avstår jag från att kommentera utom beträffande insinuationen om Magdalena Andersson skulle anlitat svart städerska.

Det är skillnad på att betala svart direkt till en städerska mot att anlita ett företag med F-skatt och kollektivavtal i tron att allt går rätt till!

Irene Ludvigsson

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.