GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ingen utom Trafikverket blev förvånad över slukhålet

Knislinge • Publicerad 18 juni 2021
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Slukhål i Knislinge.
Slukhål i Knislinge.
Foto: Lasse Ottosson

Det är med stor förvåning jag läser om "det plötsliga slukhålet" i Knislinge. Det finns ingen som kört där de senaste åren som är förvånad utom just kanske Trafikverket – som tydligen inte varit här. Skicket på Brogatan, bron där slukhålet är och vidare en bit på Hjärsåsvägen, är under all kritik.

Någon håla är hjälpligt lagad, men de flesta är orörda och blir värre och värre för var dag som går. Så mitt tips till Trafikverket nu när de skall besöka vår ort, höj blicken och se över hela Brogatan!

Paulina

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Läs mer