GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kyrkogården i Näsum är ett praktexempel

Angående vanskötta eller välskötta kyrkogårdar vill jag verkligen framhålla kyrkogården i Näsum som ett praktexempel på det senare.
Beröm • Publicerad 5 augusti 2022
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Näsums kyrkogård, vid en kyrkogårdsvandring 2019.
Näsums kyrkogård, vid en kyrkogårdsvandring 2019.Foto: Mikael Persson

Alltid välrensade gångar, fint klippta gräsytor, kanter och häckar. Särskilt asklunden är så fint arrangerad och välvårdad, den är en rofylld plats att minnas och vila på. Personalen, som även tjänstgör i kyrkan på ett fint och trevligt sätt, är värda allt beröm.

Greta Adolfsson, Näsum

”Särskilt asklunden är så fint arrangerad och välvårdad.”
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.