Låt rökkurerna finnas kvar utanför CSK

Debatt Artikeln publicerades

Avskyr verkligen rökdoft, som ger andnöd, hosta och migrän.

Har ändå förståelsen för att det kanske är en form av ångestdämpning när man varit rökare hela livet och kanske inte kan göra av med sin last samtidigt som man är sjuk.

Däremot har jag ingen förståelse för dem som vistas tillfälligt på CSK, att de måste röka, just där av alla ställen.

Låt rökkurer finnas kvar, för det är trots allt ett ställa man kan undvika! Värre är att behöva vandra på gator fulla av rökande där man istället för frisk luft blir passivt utsatta, hela tiden, och inte kan komma undan.

När ska man förbjuda Gående rökning, vilket skadar fler?

Det blir kanske så att fler och fler vandrar runt och röker när det inte finns ett speciellt ställe, och nedskräpningen i vår miljö ökar.

Yvonne

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.