GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lös problemen vid trafikplats Härlöv med två nya vägar

Jag förstår inte hur de som planerar trafikplatser tänker. Ska det inte vara så att trafiken ska flyta så bra som möjligt? De bygger ju precis tvärtom.
Infrastruktur • Publicerad 21 maj 2022
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Insändarskribenten har ett förslag på hur trafiksituationen vid Härlöv kan förbättras.
Insändarskribenten har ett förslag på hur trafiksituationen vid Härlöv kan förbättras.Foto: Tomas Oneborg / SvD / TT

De måste ju tänka såhär: All högersvängande trafik ska aldrig in i rondellen så de som kommer från Hässleholm ska ha en egen fil och svänga mot Malmö.

De som kommer från Blekingehållet ska svänga av innan viadukten (ny väg) upp till stenröset.

”Två nya vägar – hela problemet löst.”

Öka avfarten på motorvägen från Blekinge med minst 200 meter. Som det är nu så saktar bilarna ner på motorvägen och då blir de ju lätt påkörningsolyckor bakifrån och en del svänger ut i vänsterfilen tvärt utan att titta i backspegeln och använda blinkers.

Två nya vägar – hela problemet löst.

Christer

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.