1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Makten viktigast för Bengtsson (S)

Att Gustaf VI Adolf hade plikten framför allt som sitt valspråk känner ju de flesta till men att Anders Bengtsson (S) verkar ha makten framför allt som sitt blir vi allt mer varse, skriver Andréas Söderlund (M) i Östra Göinge.
Anders Bengtsson (S).

Tror att det var fler än jag som satte morgonkaffet i vrångstrupen när man läste dagens Kristianstadsblad (28/5 2019) och ser att Anders Bengtsson (S) helt ogenerat låter sig intervjuas och säger att han för samtal med Sverigedemokraterna på lokal nivå. SD ett parti som för att citera Anders Bengtsson (s) partiledare Stefan Löfven (s) är ett nazistiskt parti.

Man vill ju gärna veta om detta är förankrat i partiet? Har Socialdemokraterna ändrat åsikter om SD eller är det som alltid med Socialdemokraterna att när det gagnar dem själva så är det okej?

Anders Bengtsson (S) har en hel del att stå till svars för i och med detta uttalande, både inför oss Göingar och kanske mest för sina väljare, medlemmar och sitt parti.

Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Tillbaka till kungar och valspråk, jag både tror och hoppas att Anders Bengtsson aldrig blir någon kung, varken över Sverige eller Östra Göinge.

Andréas Söderlund (M)

Östra Göinge