Öppenhet och transparens?

Politik Artikeln publicerades

Inför valet 2014 bildades ett politiskt missnöjesparti AltBr l Bromölla där ledordet var transparens och öppenhet ord som Matthias och S-O Gerdin ofta eller alltid framförde i debatten gällande Ivöstrand, men nu undrar Jerzy Michalski om den tiden är förbi.

I Kristianstadsbladet den 2 september uttalar sig företrädare för AltBr Matthias Gerdin gällande den kommande budgetprocessen

Tydligen gäller inte öppenhet och transparens längre utan nu är det politiskt taktik och maktbegär som gäller.

AltBr vill ofta framställa sig som ett modigt och kreativt parti men att som nu i budgetkarusellen inte deklarera vad man tänker stödja och satsa på är ju rena motsatsen? Fegt!

Men på det sättet värvar man kanske röster i Bromölla ?

Jerzy Michalski (ej S)

Bromölla

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.