Annons

Politiker, dags för skärpning!

Staketbråket har nu sysselsatt Kristianstads politiker i flera år. Har de verkligen inte viktigare saker att pyssla med än ett staket på Åhus Beach.
Staket i Åhus • Publicerad 25 juni 2024
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Släpp staketet och ägna er åt viktigare saker, lyder budskapet.
Släpp staketet och ägna er åt viktigare saker, lyder budskapet.Foto: Sofia Åström

Den ända som är vettig i detta ärende är Christina Borglund (KD) som följer lagar och förordningar. Man kan ju undra om de andra politikerna struntar i de lagar som finns i Sverige. De kör säkert mot rött och stannar inte vid stopp?

För lagarna gäller inte Kristianstads politiker. De påstår också att ”staketet” kan hota näringslivet i Åhus, då är de tydligen inte insatta i vad Åhus Beach drar in. De ökar nämligen antal deltagande lag och besökare varje år. Vad är problemet? Om nu Åhus Beach vill ha tillgång till stranden så är det mycket enkelt att öppna mot stranden så alla kan nå stranden.

Annons

Det behövs kanske någon vakt som kollar att ingen smiter in, det kan inte kosta många kronor med vakt. Nej, Kristianstads politiker nu är det tid att ägna sig åt alla de problem vi har i Kristianstad istället för att lägga tid och pengar på staketet i Åhus.

K-G Mårtensson

”Nej, Kristianstads politiker nu är det tid att ägna sig åt alla de problem vi har i Kristianstad istället för att lägga tid och pengar på staketet i Åhus.”
Annons
Annons
Annons
Annons