GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sandlådepartierna får lämna WO – som väntat

Det är ingenting annat än skandal och ett svaghetstecken att sossar och kommunister med stödtrupper, ges makten i Bromölla till skänks för att M och SD inte kunnat enas.
Förhandling • Publicerad 25 november 2022
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Färdigförhandlat om styret i Bromölla?
Färdigförhandlat om styret i Bromölla?Foto: HENRIK MONTGOMERY / TT

M, SD, Alt, och KD, hade ett majoritetsstyre som i en liten ask om det inte vore för rädsla, prestige, och uppvisade Napoleonkomplex i den politiska sandlådan. Ynkligt!

Hur skall dessa partier någonsin i framtiden kunna räkna med folkets stöd efter den offentliga pajkastning som utspelat sig i media av olika slag?

”Köp skor till vårdpersonalen för pengarna istället. Där kommer de till nytta, och dessa förtjänar det!”

Efter detta fiasko på hög nivå kan man bara hoppas att folket slipper betala ”lön” till en helt onödig post som oppositionsråd, för ingen av er är värd pengarna.

Köp skor till vårdpersonalen för pengarna istället. Där kommer de till nytta, och dessa förtjänar det!

Lars Nilsson, Opolitisk realist

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.