Stabilt ledarskap med munkavle?

Replik på ”Stabilt och positivt ledarskap inom SD Kristianstad”, 15/8.
Debatt • Publicerad 19 augusti 2014
16 SD-politiker i Kristianstad har uttalat förtroende för gruppledaren Niclas Nilsson. Sju andra frågar sig varför styrelsen då har ”satt munkavle” på honom.
16 SD-politiker i Kristianstad har uttalat förtroende för gruppledaren Niclas Nilsson. Sju andra frågar sig varför styrelsen då har ”satt munkavle” på honom.Foto: Foto: Lasse Ottosson

Vill vi bemöta förtroendet som Niclas Nilsson har av de sexton personer som undertecknat debattartikeln. Då ställer vi oss frågan varför styrelsen har ”satt munkavle” på Niclas Nilsson så att inte fler ”grodor” ska komma från hans mun.

Vi är förvånade över vad man tar upp i artikeln.

När det gäller vallistan var den redan ”bestämd” när den presenterades på årsmötet.

Angående pengarna till ”valorganisatören” är det cirka 33 procent av det som SD får från kommunen.

Angående bokföringen skulle det vara väldigt intressant att få veta vilken utomstående och oberoende revisor som har granskat den.

Avslutningsvis förstår vi att folk, som inte känner till bakgrunden av vad som har hänt i ledningen för SD i Kristianstad, säkert undrar över vem som har rätt i denna sak. Är det de sexton eller de sex som nu blivit sju?

Från vår sida har vi nu även tappat förtroendet för SD Kristianstad, särskilt styrelsen. Att rösta på SD Kristianstad under nuvarande ledning? Tveksamt, men det finns ju andra alternativ.

Vi hoppas att de som har förtroende för oss tänker likadant.

Mikael Hallqvist
Linda Haagen (SD), Roland Månsson (SD), Olle Sjöholm (SD), Bo Larsson (SD), Ulf Håkansson (SD), Björn Orrgren (SD), Martin Reinhard (SD)
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.