Annons

Svensk självförnedring utan dess like av flumvänstern

I Sofia Nerbrands ledare 26 juni tar hon upp ett citat från Mona Sahlin som lyder ”Jag tror att många svenskar är avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker.”
Svensk kultur • Publicerad 3 juli 2024
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Gängkriminella på en polisbild. Skribenten tycket det är dags att låsa in kriminella i enklare interneringsläger i stället för i moderna fängelser.
Gängkriminella på en polisbild. Skribenten tycket det är dags att låsa in kriminella i enklare interneringsläger i stället för i moderna fängelser.

Ännu ett exempel på den självförnedring som flumvänstern torgfört. Är Sverige så töntigt i hennes tycke så kunde hon väl emigrerat till något av dessa länder där invandrarna kommer ifrån om hon nu tycker det är coolt med kulturer innehållande hedersvåld, tvångsgifte, kvinnoförtryck, könsstympning, judehat med mera.

Efterföljande sanslösa agerande från statschefer Reinfeldt (M) och Löfven (S) har ju som vi alla erfar skapat Europas kriminella epicentrum med en omfattande utbildning av lagbrytare som vi nu exporterar över hela Europa. Den eftergivna och tafatta attityden har från stora skaror av invandrare resulterat i ett förakt gentemot vårt samhälle och etniska svenskar.

Annons

Detta visar sig i förnedringsuttryck som exempelvis ”horor” och ”äckliga jävla svenne” vilket givetvis är straffritt för dem. Svarar vi emot hamnar vi inför rätta. Inget annat land skulle tolerera denna självförnedring.

Sverige står verkligen i den värsta av skamvrår och istället för fjuttiga straffskärpningar borde vi bli föregångare inom EU och visa att vi tar de problem vi är upphov till på största allvar. Ska vi kalla oss ett civiliserat samhälle kan vi inte ha friskyttar med ursprung från fjärran länder hänsynslöst skjutande på gator och torg där allmänheten riskerar att agera kulfång.

De kriminella gängens medlemmar är väl kända av polisen. Deras attityd till tillvaron är att de finns här för att ägna sig åt kriminella handlingar och det har dom bevisat genom att 93 procent återgår till ny brottslighet efter avtjänat straff. Då duger det inte längre med små justeringar i straffskalorna.

Visa nu handlingskraft och stöp om ett uråldrigt och verkningslöst rättssystem. Se till att tillämpa indraget medborgarskap och utvisningar. Istället för mångmiljardsatsningar på moderna fängelser borde man bygga enklare interneringsläger där gängkriminella hålls tills de visar sig uppfylla krav på samhällsnytta, annars behåll dom där. Vi måste stoppa den infiltration i alla samhällsfunktioner som håller på att undergräva ett fungerande samhälle.

Frågan är hur civiliserade länder (inte bara Sverige) kan tolerera att invandrargrupper kan tillåtas att med våld och kriminalitet reglera samhället i den utsträckning som sker utan att ta till radikala motgrepp. En EU-gemensam hantering av problematiken måste fås på plats och initiativet borde tas av Sverige vars immigrationshantering är sämst i klassen.

N-Å Ralsgård

”Istället för mångmiljardsatsningar på moderna fängelser borde man bygga enklare interneringsläger där gängkriminella hålls tills de visar sig uppfylla krav på samhällsnytta”
Annons
Annons
Annons
Annons