GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ta ert ansvar och sköt jobb och uppfostran

Jag läste om läraren som misstänkt ha betett sig olämpligt på en skola i Hässleholm.
Aktuellt • Publicerad 22 november 2022
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Dom har blivit egotrippade och tänker bara på pengar.
Dom har blivit egotrippade och tänker bara på pengar.Foto: Henrik Montgomery/TT

Att rektorn inte gör något det förstår jag, hon eller han vågar inte ta ansvar för sitt handlande. Det är bekvämast så.

Det är så samhället ser ut. Titta bara på alla våra politiker som man inte kan lita på. Detta samhälle vi lever i är bara till för dom som inte vill göra rätt för sig. Det är genomsyrat allt och alla som sitter på högre befattningar, titta i kommunen på chefer som jag uppfattar som inkompetenta och vill bara klättra på stegen. Nej ni chefer, ta ert ansvar och sköt ert jobb så får vi ett bättre samhälle.

”Det stora felet är att dom vuxna, om man nu får kalla dom det, har blivit så egotrippade och bara tänker på sig själv och pengar.”

Läste också om föräldrar som inte fostrar sina barn, det överlåter dom till samhället eller dom kriminella. Det är därför det ser ut som det gör.

Det stora felet är att dom vuxna, om man nu får kalla dom det, har blivit så egotrippade och bara tänker på sig själv och pengar – högre lön. Detta samhälle är inte bra för framtiden.

Mats Johansson

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.