GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ta lite av min pension för att tända ljusen

Läste om julbelysning i dagens tidning. Är mycket besviken på att man ägnar tid åt en sådan ”futtig sak” som att sätta upp julbelysning i centrum och ljusstakar i kommunkontoret.
Julfint • Publicerad 22 november 2022
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Julbelysning eller ej? Hur mycket sparar man på att inte ha den?
Julbelysning eller ej? Hur mycket sparar man på att inte ha den?Foto: Mikael Persson

Enligt Johan Ohlsson beräknas det vara en blygsam kostnad (kanske någon tusenlapp). Det är dags att flytta ut dagis från kommunkontoret, och få in ansvarstagande vuxna som tar tag i sådant som är viktigare.

Det är mycket som är eftersatt, bland annat gator som inte är åtgärdade efter grävning till fiber. Läser om Sölvesborgs kommun som inte kommer ändra på något avseende julbelysning. Sölvesborg visar på många sätt att dom bryr sig om sina invånare.

”Jag är pensionär, men kan tänka mig att hjälpa till med någon hundralapp så julbelysningen kan vara tänd som tidigare år.”

Jag är pensionär, men kan tänka mig att hjälpa till med någon hundralapp så julbelysningen kan vara tänd som tidigare år. Belysningen i centrum betyder mycket, både för handeln och invånarna.

Tom Nilsson

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.