GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Trafiken är helt laglös i Bromölla kommun

Vad är det för vits med trafikskyltar i Bromölla kommun när alla struntar i dem ändå?
Ingen respekt • Publicerad fredag 08:42
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Till ingen nytta?
Till ingen nytta?
Foto: Nora Lorek/TT

Varför använda massor av pengar till hastighetsskyltar, senast till 40-skyltar i tätbebyggda områden? Helt onödigt att använda skattemedel till en total onytta.

Varken Trafikverket, Länsstyrelsen, Region Skåne, Bromölla kommun bryr sig ett endaste dugg, och polisen har varken tid eller resurser för det är annat som pockar på deras uppmärksamhet.

”På Banvallen kör nu elbilar, oregistrerade MC , trimmade mopeder bland annat.”

Som det är nu kan ni lika gärna plocka bort alla hastighetsskyltar och stoppskyltar för inget av dem respekteras. Trafiken är i dag helt laglös, men hade det bott en som ”bestämde” här, då hade det varit annat ljud i skällan.

Låt även Banvallen mellan Bromölla och Olofström släppas fri, för där kör nu elbilar, oregistrerade MC , trimmade mopeder bland annat.

Som sagt det där med respekt finns inte.

Kerstin Vigård

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.