Vem styr i Osby?

Debatt Artikeln publicerades

Nu har det nästan gått ett år av den nya valperioden och allting verkar tyst. Var finns oppositionspartierna? Är det så att alliansen är så duktiga så oppositionen inte behövs?

Man ser inte någon kritik eller eller meningsskiljaktigheter emellan partierna varken i insändare eller tidningsartiklar. Kommunrådet gör vissa uttalande men var finns dom andra partierna?

Att SD gör som alliansen är ju inget nytt dom är väl nöjda med sina arvoden. Var finns Socialdemokraterna dom verkar också tystnat. Kan det vara så att det är tjänstemännen som har makten och politikerna gör som dom blir tillsagda. Det borde väl finnas frågor politikerna och partierna tycker olika. Var finns debatten?

Det känns mer som en samlingsregeringen styrda av tjänstemännen. Tyvärr finns det någon politiker som säger man spär på politikerföraktet när man tycker olika.

Agne Ingvardsson

Osby

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.