Annons

Vi vill ge plats för alla unga i kommunen

I Hässleholm ska det finnas en plats för alla ungdomar att mötas oavsett var man bor. SD har nu varit med och sett till att vi åter startar upp fritidsgårdarna i våra kransorter.
Fritidsgårdar • Publicerad 24 januari 2022 • Uppdaterad 31 oktober 2022
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Markan ska bli ett ”ungdomens hus”.
Markan ska bli ett ”ungdomens hus”.Foto: VA SANDSTRÖM/arkiv, EVA SANDSTRÖM/arkiv

Sverigedemokraterna i Hässleholm har nu varit med och sett till att vi åter startar upp fritidsgårdarna i våra kransorter.

Hässleholm har under de senaste åren gjort satsningar för ungdomar inne i Hässleholms stad exempelvis renoveringen av Markan, med grunden till att bli ett slags Ungdomens Hus.

Annons

Detta tycker vi är jättebra och en satsning som behövs för att ungdomarna ska ha en bra plats att mötas på inne i vår stad. Däremot har vi hela tiden varit skeptiska till att man inte kunnat satsa lika mycket på ungdomsgårdarna i våra kransorter.

”Nu tar vi även nästa steg och ser till att vi åter får mötesplatser för våra ungdomar i kransorterna.”

Sverigedemokraterna jobbar för en levande landsbygd där vi vägrat lägga ner våra landsbygdsskolor trots påtryckningar från andra partier.

Nu tar vi även nästa steg och ser till att vi åter får mötesplatser för våra ungdomar i kransorterna, för i ett sverigedemokratiskt Hässleholm ska det finnas en plats för alla ungdomar att mötas oavsett var man bor, i staden eller på landsbygden. Sverigedemokraterna – för att hela Hässleholm ska leva

Hanna Nilsson (SD), kommunalråd

Johan Peltonen (SD), vice ordförande kultur- och fritidsnämnden

Annons
Annons
Annons
Annons